Landscaping en verhardingswerken

Landscaping

Peter Van De Velde BVBA is een betrouwbare keuze voor het nauwkeurig afgraven en nivelleren van uw terreinen. Onze moderne machines zijn uitermate geschikt voor zowel kleine als grote percelen.
Onze vakkundige medewerkers voeren elke taak steeds nauwkeurig uit. Bovendien zorgen zij ervoor dat uw terrein opgeruimd wordt achtergelaten.
De afgegraven grond wordt tevens direct door onze diensten weggevoerd zodat de andere werkzaamheden onmiddellijk kunnen aanvangen.

Daarnaast is Peter Van De Velde BVBA de partner bij uitstek voor het plaatsen van afsluitingen en poorten en dit steeds aan de scherpste prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Verhardingswerken

Peter Van De Velde BVBA is ook actief in verhardingswerken zoals het aanleggen van opritten en parkings in klinkers, asfalt, beton, grind of dolomiet.
Onze bekwame mensen zorgen ervoor dat u binnen de kortste tijd de trotse eigenaar bent van een professioneel aangelegde oprit of parking.

Ons ervaren team van professionele medewerkers zorgt voor een naadloze uitvoering en persoonlijke begeleiding van uw project.

Wenst u meer informatie over deze dienstverlening?

Vul dan onderstaand formulier in en één van onze medewerkers contacteert u kortelings!

Beveiligingscontrole
Niet leesbaar? Klik voor een nieuw woord.
* zijn verplicht in te vullen velden.
Verklaring over cookies